Top 10 leuke en unieke cadeaus om aan je beste vriendin te geven!

Top 10 leuke en unieke cadeaus om aan je beste vriendin te geven!

eilish

Laatst bijgewerkt

Is jouw beste vriendin binnenkort jarig, gaat ze trouwen, of heb je om een andere reden een leuk cadeau voor haar nodig? Dat is niet altijd even makkelijk, zeker als het om een speciale gelegenheid gaat. Je wil dan natuurlijk niet zomaar een cadeau geven, maar wel echt iets unieks dat haar zeker zal verrassen. Gelukkig weet je van jouw beste vriendin wel waar haar interesses liggen en wat ze allemaal leuk vindt om te doen, maar zelfs dan kan het nog lastig zijn om een goed cadeau te vinden. In dit artikel geven we je een aantal tips om een geschikt cadeau te vinden voor jouw beste vriendin!

1. Een Rituals giftset als cadeau voor je beste vriendin

Een cadeau dat iedereen graag krijgt, is een giftset van Rituals of een ander goed merk aan verzorgingsproducten. Vooral de Rituals Sakura giftset is over het algemeen erg populair dankzij de heerlijke en unieke geur van de producten. De verpakking van de set is alleen al erg mooi, dus inpakken hoef je eigenlijk niet eens meer te doen. Is jouw beste vriendin een harde werker die wel wat meer ontspanning kan gebruiken? Dan is deze giftset een ideaal cadeau. 

2. Samen op reis

Is er een bepaalde reis waar jullie het al lang samen over hebben? Een bepaalde vakantie die jullie graag samen willen ondernemen of een land waar jullie samen heen willen? Dit kan een super leuk cadeau zijn als je het niet erg vindt om er wat meer geld voor neer te leggen. Voor een speciale gelegenheid is dit natuurlijk een heel mooi idee. Mocht je dit willen doen, dan is het wel verstandig om de reis ver vooruit te plannen, zodat jouw vriendin nog tijd genoeg heeft om eventueel vrij te nemen van het werk en andere dingen te regelen. Dat is uiteraard wel zo handig!

3. Leuke herinneringen als cadeau voor jouw beste vriendin

Als jij jouw beste vriendin al lang kent, hebben jullie vast en zeker een hoop mooie herinneringen samen. Veel van die herinneringen hebben jullie waarschijnlijk vastgelegd op foto’s. We maken vandaag de dag zo makkelijk veel foto’s met onze mobiele telefoon, maar we kijken er eigenlijk te weinig op terug, juist omdat het zo makkelijk is. Ga de oude foto’s van jou en je beste vriendin eens terugkijken en laat er een aantal afdrukken die echt een mooi deel van jullie vriendschap laten zien. Je kunt die foto’s in een mooie fotolijst doen en cadeau geven. Ben je op zoek naar persoonlijke cadeaus voor vriendinnen, dan is dit een goed voorbeeld. Je viert hiermee niet alleen de gelegenheid waar het cadeau voor bedoeld is, maar ook jullie jarenlange vriendschap.

4. Een portret of karikatuur van jullie laten maken

Wil je graag een persoonlijk cadeau geven aan jouw beste vriendin, maar vind je een foto te gewoontjes? Dan kun je ook kiezen voor een tekening of karikatuur van jullie tweeën. Er zijn een hoop creatieve mensen die tegenwoordig hun diensten aanbieden via internet. Via platforms zoals Etsy vind je een hoop leuke ideeën voor een speciaal cadeau, zoals een tekening of portret dat persoonlijk voor jou of je vriendin gemaakt is. Je kunt een normale tekening van jullie samen laten maken, maar ook een tekening in een bepaald thema? Is er bijvoorbeeld een film of serie waar jullie allebei gek op zijn? Dan kun jij jouw beste vriendin en jezelf laten tekenen als personages uit die film of serie. Dat is pas een speciaal cadeau!

5. Gepersonaliseerde 30 Seconds

Houden jullie erg van het partyspel 30 Seconds? Dan kun je hier een mooie persoonlijke versie van maken en dit aan jouw beste vriendin geven als cadeau. Dit is een van de beste cadeautips voor vriendinnen die je online zult vinden, aangezien het echt laat zien dat je veel moeite hebt gestoken in jouw cadeau, in plaats van dat je zomaar iets gekocht hebt. Maak zoveel mogelijk kaarten met trefwoorden die iets voor jullie betekenen, het mogen ook inside jokes zijn. Hoe persoonlijker hoe beter. Denk bijvoorbeeld aan leuke vakantieherinneringen of gekke dingen die jullie samen meegemaakt hebben. Of misschien wel de naam van een jongen waar één van jullie ooit helemaal gek op was. Wees vooral creatief.

Een uniek cadeau voor je beste vriendin hoeft geen geld te kosten

Zit je een beetje krap bij kas op het moment, maar wil je toch graag een uniek cadeau hebben voor jouw beste vriendin? Dat is geen probleem, er zijn namelijk genoeg cadeaus die niet per se geld hoeven te kosten en toch laten zien hoeveel iemand voor je betekent. Ben je een creatief persoon, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gedicht of een liedje voor jouw beste vriendin te schrijven. Over dingen die jullie samen mee hebben gemaakt of over de dingen die je zo tof aan haar vindt. Ben je minder creatief, dan kun je ook een echte meidenavond organiseren. Kook voor je beste vriendin, haal snacks in huis en kijk samen naar jullie favoriete films of series!

Veelgestelde vragen

Wat geef je cadeau beste vriendin?

Voor je beste vriendin wil je natuurlijk een speciaal cadeau. Er zijn een hoop dingen die je kunt verzinnen, maar zorg er vooral voor dat het een persoonlijk cadeau is dat laat zien dat je haar door en door kent!

Hoe kan ik mijn beste vriendin verrassen?

Wil jij jouw beste vriendin verrassen voor een speciale gelegenheid? Organiseer een surprise party, ga samen lekker weg of maak iets persoonlijks voor haar als cadeau. Ze zal er zeker blij mee zijn.

Wat te doen voor je beste vriendin haar verjaardag?

Voor je verjaardag van je beste vriendin wil je natuurlijk wel all-out gaan. Organiseer een groot feest voor haar of ga juist lekker met z’n tweeën op pad. Doe in ieder geval iets dat bij haar past en dat haar gelukkig maakt.

Wat geef je een vriendin?

Er zijn een hoop cadeaus die leuk zijn om aan vriendinnen te geven. Op internet vind je een hoop cadeautips voor vriendinnen, ook in dit artikel zetten we een paar mooie voorbeelden voor je op een rij.

Dit artikel is geschreven door: eilish

Website